Strieper Craft Beer

Slow! Park Eindhoven

Slow! Park Eindhoven

 

12 t/m 14 mei 2017: Slow! Park Eindhoven doet voor het 2e jaar het Stadswandelpark in Eindhoven aan. De toegang is gratis.

Op Slow! Park Eindhoven vindt je de beste foodtrucks en pop-up restaurantjes, vermaak voor de kinderen, een theatertje, wijnbar, een festivalbrouwerij met biergarten en een vintage terras. Dit jaar is er een Love Garden met een Singer Songwriter Stage en kan men de echte AYNIL caravan bewonderen.

Slow! Park vindt dit jaar plaats tijdens de Week van het Nederlandse Bier. Daarom staat er een hele grote truck waar je maar liefst 16 craft bieren zelf kunt tappen. Waaronder natuurlijk onze bieren van Strieper Craft Beer.

Centraal in het park draait vinyl DJ Ducko de hele dag gezellige muziek. Kortom, de ideale manier om het festival seizoen in Eindhoven af te trappen.