Strieper Craft Beer

Lichtjestocht Wandelweek Valkenswaard

Lichtjestocht Wandelweek Valkenswaard

 

Vrijdag 21 april 20.00 - 23.00 uur 
herenboerderij de bunker 
Nieuwe waalreseweg 183, valkenswaard 

Beleef het donker in het dommeldal bij valkenswaard
Natuurmonumenten organiseert samen met het IVN Valkenswaard-Waalre en Herenboerderij De Bunker bij hoge uitzondering deze unieke avondwandeling in het kader van de WandelWeek Valkenswaard. Laat je verrassen door deze prachtige lichtjestocht.

Hoe donker is het?
Is het donker akelig, spannend of mystiek? En welke bewoners van de natuur leven in het donker? Tijdens de wandeling van ongeveer 5 kilometer langs sfeervolle lichtpunten krijg je een antwoord op deze vragen.

Gids gaat met je mee
Gidsen van Natuurmonumenten en het IVN Valkenswaard-Waalre lichten onderweg enkele geheimen van het donker toe. Zo staan we stil bij het dierenleven in het donker en worden de zintuigen bijzonder uitgeprobeerd. Het is geen griezeltocht, maar een sfeervolle natuurbelevingswandeling.

Voor- en nagenieten
Strieper Craft Beer Company is aanwezig op het terrein van Herenboerderij De Bunker met hun Valkenswaardse speciaalbieren. Zo kun je voor en na de wandeling gezellig bij kletsen onder het genot van een The Incredible Double Zen Boosting Chill Machine, The Uplifting Triple Flying Apparatus of The Amazing Single Hop IPA Galena Worship Gear.

Meer info op:
www.herenboerderijdebunker.nl
www.wandelweekvalkenswaard.nl
www.natuurmonumenten.nl